Kobo Plus

Kobo Plus

Kobo Plus is een samenwerking tussen e-readerfabrikant Kobo en de website van bol.com. Bij Kobo Plus wordt alles wat je leuk vindt van je favoriete lokale boekenwinkel aangeboden.  De missie van Kobo is om de kracht van het lezen te verenigen met jouw wereld. Dit doen ze omdat ze geloven dat onze eigen identiteit wordt gevormd door verhalen en dat woorden de wereld om ons heen kunnen verrijken en veranderen. Met Kobo Plus heb je keuze tot meer dan 270.000 e-books en zo’n 20.000 luisterboeken. Je kunt bij Kobo Plus e-books en luisterboeken los kopen, of een abonnement afsluiten. 

Abonnementen en prijzen

Kobo Plus beschikt over 3 abonnementen.

Kobo Plus Lezen

Met het abonnement Kobo Plus Lezen heb je onbeperkt toegang tot honderdduizenden e-books. Voor dit abonnement betaal je slechts €9,99 per maand. Let op, met dit abonnement kun je geen gebruik maken van de luisterboeken.

Kobo Plus Luisteren

Met het abonnement Kobo Plus Luisteren heb je onbeperkt toegang tot tienduizenden luisterboeken. Voor dit abonnement betaal je maandelijks €9,99. Let op, met dit abonnement kun je geen gebruik maken van de e-books.

Kobo Plus Lezen & Luisteren

Het Kobo Plus Lezen & Luisteren is een combinatie van het Kobo Plus lezen en het Kobo Plus Luisteren abonnement. Met dit abonnement kun je gebruik maken van alle e-books en luisterboeken uit de catalogus. Voor dit abonnement betaal je €12,99 per maand.

Voor- en nadelen

Kobo Plus heeft een aantal voor- en nadelen.

Voordelen:

  • Groot aanbod
  • Je kunt onbeperkt boeken inladen
  • Goedkoop abonnement

Nadelen:

  • Niet alle auteurs zijn beschikbaar
  • Slechts op de Kobo-reader beschikbaar en niet op andere e-readers.

Kobo Plus opzeggen

Als je een Kobo Plus wilt opzeggen, kan je dat doen via de pagina ‘Abonnementen’ op www.Kobo.com.

  1. Ga naar www.Kobo.com en meld je aan met je persoonlijke account.
  2. Ga naar je persoonlijke account
  3. Klik op ‘Mijn abonnementen
  4. Klik op ‘Dit abonnement annuleren’ en vervolgens op bevestigen.

Als je een Kobo Plus abonnement hebt afgesloten via bol.com, dien je contact op te nemen met bol.com. Hiervoor ga je naar de Help-pagina van bol.com voor informatie over het opzeggen van je abonnement.

Kobo Plus aanbiedingen

Kobo Plus heeft binnen hun catalogus een aantal aanbiedingen. Deze kun je hier vinden. Deze kortingen zijn tijdelijk en kunnen regelmatig veranderen.

Veelgestelde vragen

Wat is Kobo Plus?

Kobo Plus is een samenwerking tussen e-readerfabrikant Kobo en de website bol.com. Bij Kobo kun je losse e-books en luisterboeken aanschaffen, of hiervoor een abonnement afsluiten.

Hoe werkt Kobo Plus?

Bij Kobo kun je losse e-books en luisterboeken aanschaffen, maar ook een abonnement hiervoor afsluiten. De abonnementen zijn aan te schaffen om boeken te lezen en/of te beluisteren.

Is Kobo Plus gratis?

Nee, Kobo Plus is niet gratis. Wel heb je een gratis proefperiode van 30 dagen als je nog geen lid bent.

Wat is een Kobo Plus reader?

Kobo eReaders zijn speciaal ontwikkeld om lezen leuker te maken. De Kobo readers zijn uitsluitend te gebruiken met e-books en luisterboeken van Kobo.

Hoe kan je een Kobo Plus-abonnement opzeggen?

Je kunt je Kobo Plus abonnement opzeggen via de site van Kobo. Ga naar www.Kobo.com en meld je aan met je persoonlijke account -> Ga naar je persoonlijke account -> Klik op ‘Mijn abonnementen’ -> Klik op ‘Dit abonnement annuleren’ en vervolgens op bevestigen.
Als je een abonnement hebt afgesloten via bol.com, dien je contact op te nemen met de klantenservice van Bol.com.