Bookchoice

Bookchoice logo

Bij Bookchoice worden er maandelijks 8 e-books en luisterboeken geselecteerd. Bookchoice kiest deze titels zelf voor je uit. Zodra je lid bent, krijg je iedere maand toegang tot een 8-delige selectie. Je kunt in je account kiezen hoe je de boeken wilt downloaden; als e-book of als luisterboek. Bij Bookchoice vind je onder andere bestsellers en debuten in populaire genres. Doordat de genres zeer variëren, weet je zeker dat er altijd een aantal boeken tussen zitten die je aanspreekt. Bookchoice staat bekend om de lage prijs. Als je buiten deze 8 boeken andere boeken wilt aanschaffen, doe je dat eenvoudig in de shop. Hierin kun je per boek betalen. Met een abonnement krijg je korting op de boeken uit de shop.

Abonnementen en prijzen

Bookchoice beschikt over 3 soorten lidmaatschappen. 

1 maand Bookchoice

Met dit abonnement betaal je maandelijks €4,99. Dit abonnement kun je maandelijks opzeggen en betaal je per maand.

3 maanden Bookchoice

luisterboeken beluisteren

Met het 3 maanden abonnement betaal je €3,99/ maand. Dit abonnement betaal je per kwartaal. Hierbij krijg je ook 20% op boeken in de shop.

12 maanden Bookchoice

Met het 12 maanden Bookchoice abonnement kun je gebruik maken van de service voor slechts €3,99 per maand. Dit abonnement betaal je jaarlijks. Ook krijg je bij dit abonnement ruim 20% korting op boeken in de shop.

Alle abonnementen hebben een gratis proefperiode van 1 maand.

Voor- en nadelen

Bookchoice heeft net als andere aanbieders voor- en nadelen.

Voordelen:

  • Goedkope abonnementsprijzen
  • Keuze tussen een e-book of luisterboek
  • Boeken zijn te downloaden op e-readers

Nadelen:

  • Bookchoice kiest voor jou 8 boeken uit

Bookchoice opzeggen

Je kunt het lidmaatschap op ieder moment kosteloos opzeggen door een e-mail te sturen met vermelding van je gebruikersnaam aan support@bookchoice.com. Ook kun je via een aanpassing van je accountinstellingen op de website je abonnement opzeggen.

Houd er wel rekening mee dat Bookchoice een opzegtermijn van één maand tegen het einde van de maand hanteert. De opzegging gaat in na afloop van de lopende lidmaatschap periode. Tot het einde van die periode kun je nog gebruik maken van het abonnement.

Bookchoice aanbiedingen

50% korting voor Samsung Members

Speciaal voor Samsung Members heeft Bookchoice 50% korting op een abonnement, en betaal je maar €23,88 voor een jaar. 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Bookchoice?

Bookchoice is een aanbieder van e-books en luisterboeken waarbij zij maandelijks een 8-delige selectie maken. Je kunt zelf bepalen of je de boeken als e-book leest, of als audioboek beluisterd.

Hoelang zijn gedownloade e-books en luisterboeken geldig?

Elke maandselectie is één jaar lang beschikbaar in de app van Bookchoice. Na één jaar worden de boeken definitief verwijdert.
Let op, de boeken van Bookchoice worden gestreamd. Dit betekent dat deze niet op je eigen apparaat zelf gedownload worden. Het is daarom belangrijk dat je de boeken ook op de website van Bookchoice downloadt, zodat je deze na 12 maanden nog kunt lezen en luisteren.

Op hoeveel apparaten kan ik de app installeren?

De app van Bookchoice kun je op maximaal 5 apparaten installeren.

Hoe werkt de app van Bookchoice?

Via de app log je in met je bestaande Bookchoice account. In deze app heb je een overzicht in je eigen boekenkast. In deze boekenkast kunnen maximaal 4 e-books en 2 audioboeken staan. Als je andere boeken in je boekenkast wilt, kun je een boek verwijderen.

Kan ik offline e-books lezen en audioboeken beluisteren?

Ja. Als je de boeken download wanneer je toegang hebt tot internet, kun je deze later gebruiken zonder internetverbinding.