Bookbeat

Bookbeat is een digitale abonnementsdienst voor luisterboeken en e-books. Het bedrijf is opgericht in 2015 en is een initiatief van Bonnier Books. Bonnier Books is een van de grootste uitgevers binnen Europa. Het doel van de digitale audioboeken was het inspelen op de opkomende online markt. Waar vraag is, is aanbod. Bij Bookbeat draait het om nieuwsgierigheid en toewijding. Het audioboeken platform is gemaakt om meer dan 1000 luisterboeken te kunnen downloaden en deze af te spelen op het moment dat jij dat wil.

Abonnementen en prijzen

BookBeat beschikt over diverse abonnementen die zijn gebaseerd op luisteruren.

BookBeat

Basic

Het Basic abonnement van BookBeat is geschikt voor wie minder luistert en leest. Met het Basic abonnement heb je beschikking tot 20 uur luisterplezier. Je kunt offline naar boeken luisteren wanneer je maar wilt, mits je onder de 20 uur blijft. Dit abonnement kost €8,99/ maand.

Standard

Het Standard BookBeat abonnement is perfect voor de meeste mensen. Je kunt voor 100 uur per maand aan luisterboeken luisteren. Dit kan offline, op ieder moment van de dag. Voor dit abonnement betaal je maandelijks €10,99.

Premium

Voor wie niet kan stoppen met luisteren en lezen, is het Premium abonnement geschikt. Met dit abonnement kun je ongelimiteerd luisteren naar je favoriete auteurs. Dit abonnement kost €14,99/ maand.

In alle abonnementen is het volgende inbegrepen:

  • Toegang tot alle boeken
  • Annulering of wijziging van je abonnement wanneer je maar wilt
  • Gezinsaccount met maximaal 5 profielen

Mocht je jouw account willen uitbreiden, dan kost dat per maand €1,99 per profiel extra.

Luisterboeken beluisteren

Voor- en nadelen

Voordelen:

  • Je kunt het abonnement naar wens aanpassen
  • Redelijke prijzen
  • De app werkt eenvoudig

Nadelen:

  • Niet het breedste aanbod in boeken
  • Je kunt niet verschillende boeken tegelijkertijd downloaden, dit moet één voor één.

BookBeat opzeggen

Opzeggen via de website

Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen. Hiervoor ga je naar de BookBeat-website en log je in op je account. Je gaat naar ‘Abonnement’ –> ‘Abonnement opzeggen’.

Opzeggen via de BookBeat-app

Via de app kun je ook je abonnement opzeggen. Hiervoor klik je op ’Profiel‘ –> ‘Accountgegevens’ –> ‘Abonnement’ –> ‘Abonnement opzeggen’.

Als je het abonnement opnieuw wilt activeren, log je in op je account en kies je voor de optie ‘Abonnement reactiveren’.

Als je het account tijdens de gratis proefperiode opzegt, heb je geen toegang meer tot BookBeat vanaf het moment dat het account is opgezegd. Vanaf dat moment kun je niet verder luisteren en lezen in de app. Als je een betaald abonnement hebt opgezegd, kun je BookBeat blijven gebruiken totdat de betaalde periode afgelopen is.

Aanbiedingen BookBeat

Hieronder staan enkele kortingscodes of links naar aanbiedingen van BookBeat.

Probeer 2 weken gratis

Met deze basisaanbieding kun je 2 weken gratis gebruik maken van de BookBeat app. Op deze manier kun je de app goed leren kennen en weet je hoe een abonnement werkt. Deze proefweken geven toegang tot het gehele aanbod in de app.

Probeer 30 dagen gratis

Met deze kortingscode maak je via de Seniorenvoordeelpas 30 dagen gratis gebruik van de BookBeat app. Je kunt luisterboeken beluisteren zoveel je wilt. Profiteer nu van 30 dagen korting via de Seniorenvoordeelpas.

Probeer 30 dagen gratis uit 

Profiteer van de kortingscode en maak 30 dagen gratis gebruik van de gehele app.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt BookBeat?

BookBeat is een digitale abonnementsdienst voor e-books en luisterboeken. Je luistert of leest vanuit de app op je telefoon of tablet naar luisterboeken en e-books. Voor een vast bedrag per maand kun je zoveel boeken beluisteren als je wilt. Je kunt het abonnement opzeggen wanneer je maar wilt.

Is BookBeat gratis?

Nee, BookBeat is niet gratis. Je krijgt toegang tot geweldige verhalen als je een abonnement hebt aangeschaft. De prijzen van de abonnementen hangen af van het soort abonnement en het aantal gebruikers van de app.

Hoe kan ik een abonnement heractiveren?

Via de website van BookBeat log je in op je account. Vervolgens ga je naar ‘Abonnement’ in het menu. Daar ga je akkoord met de algemene voorwaarden en klik je op ‘Activeer je abonnement’.

Kan ik BookBeat gebruiken op een e-reader?

Op dit moment kun je de BookBeat-app gebruiken op een smartphone of tablet. Het is niet mogelijk om BookBeat te gebruiken op een computer of e-reader.

Hoe zeg ik mijn BookBeat abonnement op?

Via de app kun je ook je abonnement opzeggen. Hiervoor klik je op ’Profiel‘ –>‘Accountgegevens’ –> ‘Abonnement’ –> ‘Abonnement opzeggen’.
 
Als je het abonnement opnieuw wilt activeren, log je in op je account en kies je voor de optie ‘Abonnement reactiveren’.